Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών (E.E.M.M.O), σας προσκαλεί στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριό της, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, στο ξενοδοχείο “DuLac”, στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2020.

Το Συνέδριο έχει σκοπό την υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τα μεταβολικά νοσήματα των οστών.

Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε φέτος στο Συνέδριό μας δύο συγγενείς επιστημονικές εταιρείες, το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης και την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, οι οποίες αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας να αναπτύξουν σε δύο στρογγυλές τράπεζες ειδικά θέματα που άπτονται του μεταβολισμού των οστών. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία διεταιρικής ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων, με στόχο πάντα τη σφαιρική ενημέρωση.

Στο Συνέδριό μας είναι προσκεκλημένοι διακεκριμένοι  ομιλητές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, με σκοπό την κατά το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των εξελίξεων στις μεταβολικές παθήσεις των οστών.

Το Συνέδριο, όπως κάθε χρόνο, είναι ανοικτό σε υποβολή ερευνητικών εργασιών σχετικών με το γνωστικό αντικείμενο του οστικού μεταβολισμού, υπό μορφή προφορικών ή αναρτημένων ανακοινώσεων. Η υποβολή αξιόλογων εργασιών συμβάλλει στην επιτυχία του Συνεδρίου μας.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου διαμορφώθηκε με γνώμονα την επίγνωση των δυσχερειών που παρουσιάζονται σήμερα στην άσκηση της ιατρικής και στην ανάγκη για ενημέρωση στον καιρό της πανδημίας. Ελπίζουμε με τη θεματολογία και τη δομή του επιστημονικού προγράμματος, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη  σας.

Προκειμένου να έχετε πληρέστερη ενημέρωση παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.27eemmo.gr.

Σας περιμένουμε στα Ιωάννινα για μία γόνιμη επιστημονική συνάντηση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Μάκρας Πολυζώης
Ενδοκρινολόγος
Πρόεδρος Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. 2019 – 2020