Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν., σας ενημερώνουμε για την Προσυνεδριακή επιστημονική εκδήλωση με θέμα «15ο Ετήσιο Κλινικό Φροντιστήριο & 5o Σχολείο Θεραπευτικής για τα Καρδιομεταβολικά Νοσήματα: Από τη θεωρία στη πράξη» που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12/07/2020 στο Ξενοδοχείο Akti Taygetos στην Καλαμάτα.

Tο κλινικό φροντιστήριο απευθύνεται σε ειδικευόμενους και ειδικευμένους ιατρούς ηλικίας μέχρι 40ετών και ΜΟΝΟ ενεργά μέλη της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες μέχρι και το τρέχον έτος.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (η συμμετοχή αφορά μόνο τριάντα (30) συνέδρους), σύμφωνα με την ημερομηνία και την ώρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους.

Συμπληρώστε εδώ την Online Φόρμα Συμμετοχής 

Το κόστος συμμετοχής θα καλυφθεί από την Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. και περιλαμβάνει :

Εγγραφή, συνεδριακό υλικό, διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (Παρασκευή 10/7 και Σάββατο 11/7), καφέ στα διαλείμματα, βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον (εφόσον καλυφθεί ο απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης).

Ο φόρος διαμονής θα επιβαρύνει αποκλειστικά τους σύνεδρους.

H όλη εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στο https://www.empakan.tv/ για εκπαιδευτικούς σκοπούς αμέσως μετά το πέρας της .